Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Twilight Addicts


Γεια σας και πάλι! Σήμερα το άρθρο είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στους Twilight Addicts
καθώς και στους lovers του retro style. Η σημερινή μας MeDoll , η είναι μια από τις Ελληνίδες oι οποίες αναμφισβήτητα έχουν ξεχωρίσει στο χώρο του Stardoll! Ας περιηγηθούμε λοιπόν στη ονειρική suite της καταξιωμένης Ελληνίδας, της Bella5_5Edward!

Όπως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε, το minimal σε αυτό το δωμάτιο είναι τουλάχιστον μαγευτικό. Οι retro πινελιές προσδίδουν μια αίσθηση αριστοκρατίας και πολυτέλειας , έχοντας ως άξονα αναφοράς την λιτότητα και την αρμονία. Εδώ θέλω να προσθέσω , ότι εγώ προσωπικά είμαι λάτρης του minimal και πιστεύω πως η suite της Bella5_5Edward είναι από τις πιο επιτυχημένες που έχω δει!


Στα επόμενα δωμάτια κυριαρχεί το στοιχείο της φύσης. Όλοι νιώθουμε πως ξεφύγαμε από τον πλανήτη Γη και μεταφερθήκαμε σε έναν άλλον κόσμο όπου σύντροφοι και συνοδοιπόροι μας είναι τα ξωτικά και οι νεράιδες και γιατί όχι και οι… βρικόλακες. Όμως και ο θαλάσσιος κόσμος δεν μένει παραπονεμένος.

Παρ’όλα αυτά η συμπατριώτισσα μας δεν ξεχνάει ότι είναι γυναίκα. Και τι λατρεύουν όλες οι γυναίκες; Τα διαμάντια και τα… παπούτσια φυσικά! Για αυτό φρόντισε να διαθέσει ένα ολόκληρο δωμάτιο όπου θα φιλοξενεί αποκλειστικά και μόνο τα μοντέρνα «φιλαράκια» της!


Λοιπόν αυτό ήταν! Σήμερα με την βοήθεια της Bella5_5Edward καταφέραμε μέσα σε λίγα λεπτά να περιηγηθούμε σε ένα πολυτελέστατο σπίτι με τη συντροφιά των αγαπημένων μας Bella και Edward , να πούμε ένα γεια στην γοργόνα και τα πλάσματα του βυθού και να γνωρίσουμε και τα ξωτικά του δάσους! Εύχομαι να γευτήκατε και εσείς τον
μαγευτικό αέρα της suite αυτής και να ταξιδέψατε όσο εγώ!
Τα λέμε σύντομα!
Φιλιά, Trendolina

7 σχόλια:

  1. Πραγματικα, εχεις απιστευτο ταλεντο στο γραψιμο! Ενα τεραστιο συγχαρητηρια απο μενα...Δηλωνω θαυμαστρια! Καλη συνεχεια, και ευχομαι να μας συναρπασεις και στο επομενο σου αρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίθανο άρθρο αλλά και η σουίτα της Bella5_5Edward είναι τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λατρευω την bella5_5edward!
    πραγματικα η κοπελα ειναι απιθανη!
    αλλα οπως το παρουσιασε η μαρια το εκανε ακομα καλυτερο:*] συνεχισε την καλη δουλεια μαρια γιατι πραγματικα εισαι φοβερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελιο αρθρο και πραγματικα αυτη η κοπελα πρεπει να εχει ξοδεψει παρα πολλα χρηματα και χρονο για να φτιαξει αυτες τις σουιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φοβεροο αρθρο πραγματικα!! Παιδια η Bella5_5edward εχει φανταστικη σουιτα..Χωρις πλακα δεν συγκρινεται με κανενος την σουιτα :) Επισης θελω να πω πως δεν ειμαστε οι μονοι που την εγκριναμε τελεια (την σουιτα της). Θυμαμαι που ειχε γραψει η Callie.Stardoll ενα αρθρο στο StarBlog και ειχε γραψει Dream Suite Bella5_5edward..! Ναι αληθεια, εγραφε οτι κοιταξε πολλες σουιτες και διαλεξε τελικα την δικια της!

    Εφη (SecretLila)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΩ ΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΗΗΗΗΗΣ (άκυρο χΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή