Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νέα υπέροχα Bizou



Γεια σας και αυτή τη βδομάδα :D Καταρχάς θα ήθελα να απολογηθώ για τη διήμερη καθυστέρηση του άρθρου μου αλλά δεν έβρισκα το χρόνο δυστυχώς :|| Το σημερινό άρθρο είναι αφιερωμένο στο μαγαζί Bonjour Bizou. Καταρχήν θα ήθελα να κάνω μια μικρή εισαγωγή όσον αφορά το μαγαζί αυτό κι έπειτα θα σας δείξω μερικά συνολάκια με ρούχα απ' το συγκεκριμένο μαγαζί :D Το Bonjour Bizou παλιότερα ονομαζόταν σκέτο Bizou και είχε ρούχα σχετικά vintage και όλα τους υπέροχα. Αργότερα άρχισε να φέρνει και πιο φαντασμαγορικά ρούχα με πιο έντονα πατρόν και σχέδια... και κατέληξε όπως το βλέπετε σήμερα. Είναι ένα απ' τα λίγα -δυστυχώς- ωραία μαγαζιά του sd σήμερα κι έχει διατηρήσει σχετικά την ταυτότητά του. Πρόκειται για ένα παλιό μαγαζί, το οποίο εμφανίστηκε όμως αργότερα απ΄το Pretty in Pink (Love πλέον), Fallen Angel και Folk. Θυμάμαι την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε. Το λάτρεψα απ' την πρώτη στιγμή... Οι τιμές του παραμένουν σχετικά ίδιες, ούτε πολύ χαμηλές ούτε πολύ υψηλές. Ας ξεκινήσουμε το ντύσιμο λοιπόν!


Όλα τα ρούχα που χρησιμοποίησα θα τα βρείτε στο μαγαζί. Αυτά είναι μερικά απ' τα αγαπημένα μου κομμάτια απ' τη νέα συλλογή :) Σε επόμενο άρθρο ακολουθεί το βάψιμο της εβδομάδας, ένα βάψιμο πολύ απαλό και ευρωπαϊκό. Αντίο σας :D



2 σχόλια:

  1. Νομίζω πως το άρθρο όπως και τα συνολάκια είναι απλά υπέροχα! Ναι..θυμάμαι την παλιά του ονομάσια, όπως και πολλά άλλα πράγματα από το παλιό στάρντολ, καθώς είμαι εκεί μέσα από το 2009..Συνέχισε έτσι, Αγάπη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι οντως τα καινουργια ρουχα του bonjour bizou ειναι πλ ωραια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή