Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Μακιγιάζ και νύχια :)




Τώρα εδώ δεν έχω να προσφέρω κάτι οικονομικό, δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον έφτιαξα ένα μακιγιάζ και μανικιούρ για το ντύσιμο που ανάρτησα προηγουμένως. Απολαύστε!




Λοιπόν χρησιμοποιώ το εξής μοντέλο:


Βήμα 1ο: Eyeliner + Mascara. Το μωβ μολύβι το χω βάλει όπως βλέπετε στην εξωτερική γωνία του ματιού, αποφεύγοντας όμως να το τραβήξω ως την άκρη, ειδικά στα συγκεκριμένα μάτια είναι too much. Αντιθέτως το άσπρο το χω φέρει ως μέσα μέσα. Μάσκαρα σε μαύρο και μωβ χρώμα για να μεγαλώσει το μάτι και να το τονίσει :)



Βήμα 2ο: Μολύβι ματιών. Σε μωβ απόχρωση και αυτό. Εφαρμόστε το μωβ μολύβι κατά μήκος όλου του επάνω βλεφάρου και το άσπρο αντίστοιχα στο κάτω. Βάλτε ικανή ποσότητα για πιο έντονο αποτέλεσμα.


Βήμα 3ο: Σκίαση ματιών. Λοιπόν εδώ θέλει αρκετή ανάλυση. Καταρχήν εφαρμόστε το λιλά χρώμα από το 1/4 του ματιού (ξεκινώντας απ' την εσωτερική πλευρά) και κατά μήκος όλου του υπόλοιπου βλεφάρου, όπως ακριβώς φαίνεται στην εικόνα. Μετά εφαρμόστε ακόμα πιο εξωτερικά (3-4/4 περίπου) τη σκούρα μωβ σκιά. Ξαναπεράστε με το λιλά αν υπάρχει μεγάλη αντίθεση. Προσοχή όμως να σας φτάσει η σκιά και για το υπόλοιπο βάψιμο. Ακουμπήστε μια φορά με μια οποιαδήποτε luxe σκιά τα μάτια σας για ν' αποκτήσουν λάμψη χωρίς να χρειάζεται να χετε μωβ luxe. Αν δεν έχετε καμία, απλά προσπεράστε αυτό το βήμα και συνεχίστε κανονικά. Τώρα, στο εσωτερικό του ματιού: Εγώ έχω βάλει πρώτα την ασημί luxe σκιά και μετά λίγο λευκό από πάνω... αν δεν έχετε ασημί βάλτε απλά λευκό, ή το αντίθετο, αν δεν έχετε τη λευκή σκιά. Εάν δεν έχετε καμία απ τις δύο μπορείτε να φτιάξετε 2 λευκές μπίλιες (σκουλαρίκια) στο stardesign αν δε θέλετε να πάρετε καινούρια σκιά. Ή γενικά οτιδήποτε πιστεύετε πως θα μπορούσε να μπει στο εσωτερικό του ματιού αντί για την άσπρη σκιά.



Βήμα 4ο: ρουζ. Έχω χρησιμοποιήσει ένα ρουζ που μπορείτε να βρείτε μόνο στο underneath stardoll. Είναι για μη ss και δεν έχω ιδέα αν υπάρχει ακόμη. Ήταν hidden shop πάντως. Εφαρμόστε στο κάτω μέρος των μήλων σας για να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο αδύνατο και ρεαλιστικό.


Βήμα 5ο: Χείλη. Υπάρχουν τρεις εναλλακτικές. Στην εικόνα έχω βάλει δυο στρώσεις απ το ροζ κραγιόν, που ανήκει στο ίδιο μαγαζί με το ρουζ που ανέφερα πριν και από πάνω μία στρώση κραγιόν στο χρώμα του δέρματος. Εναλλακτική #1: Μπορείτε να εφαρμόσετε 1 ή 2 στρώσεις ροζ κραγιόν χωρίς το άλλο κραγιόν από πάνω για πιο έντονο αποτέλεσμα. Εναλλακτική #2: άμα δε θέλετε να έχουν καθόλου ροζ τα χείλη σας παραλείψτε το ροζ κραγιόν. Παρόμοιο χρώμα έχει το 6ο χρώμα χειλιών που υπάρχει ήδη στο b.parlor στην κατηγορία "Πρόσωπο -> Στόμα"



Βήμα 6ο: Αξεσουάρ. Πολλές ψεύτικες βλεφαρίδες, φακοί επαφής, ψεύτικα μαλλιά και ένας όμορφος φιόγκος πιστεύω είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσουν το θηλυκό και σαγηνευτικό μας βάψιμο!! Ελπίζω να μείνατε ικανοποιημένες απ' το αποτέλεσμα :3




Νύχια: Στην 1η εικόνα έχω ταιριάξει το μανικιούρ με το ροζ της μπλούζας (βλ. προηγ. άρθρο μ) ενώ στην 2η με το μωβ της, αντίστοιχα. Στην 3η εικόνα έχω ετοιμάσει ένα πιο "dark" μανικιούρ σκεπτόμενη το μαύρο παντελόνι και τα παπούτσια.




Θα τα ξαναπούμε την επόμενη Παρασκευή. Ευχαριστώ!!

1 σχόλιο:

  1. μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥μωβ♥
    τελειοοο αγαπηη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή