Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012


Γεια σας! Τι κάνετε? .. Είμαι εδώ με τις τοπ 10 Ελληνίδες αυτής της εβδομάδας! Για να πω την αλήθεια τα κορίτσια που είδα δεν με ενθουσίασαν όσο την προηγούμενη φορά.. Μάλιστα μπορώ να πω οτί τα σημερινά κορίτσια είναι πιο απλά.. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ωραία..



Ας ξεκινήσω πάλι με την δέκατη θέση.. Η οποία ανοίκει στην..valiazzzsell .. Αυτή η κοπέλα με εκπλήσει συνέχεια.. Πάει προς το καλύτερο κάθε φορά...


Στην 9η θέση κυριαρχείί η ... missfroso1996 ... Ένα πάρα πολύ απλό, αλλά στυλάτο ντύσιμο.. Από ότι έμαθα προσπαθούσε να βγει NCG, αλλά δεν τα κατάφερε :/ Τέλος πάντων, πιστεύω πως σίγουρα θα άξιζε να βγει και το αποδυκνείουν και
τα ντυσίματά της!


8η θέση και.. ΜΗ ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ :Ο Και ναι είναι η ωραιότερη πιστεύω μη-σουπερστάρ του stardoll.. Anastasiarts! Αν και δεν έχει γίνει ποτέ σουπερ-σταρ έχει καταφέρει να κάνει μια υπέροχη κούκλα!


Στην 7η θέση θα μπει η margallo.. Ακόμα ένα απλό και στυλάτο κορίτσι όπως και οι περισσότερες στην δεκάδα μας σήμερα..



Ένα επίσημο ντύσιμο στην θέση 6 .. aliahok.. Kάθε φορά που την επισκέπτομαι μένω απλά άφονη.. Έτσι εξηγείτε και η θέση της..


Η πεντάδα μας.. και έχουμε την fanh90 .. Καθώς έψαχνα σήμερα τα κορίτσια για την λίστα επισκέπτηκα αυτήν την κοπέλα τελείως τυχαία και έμεινα με το στόμα ανοιχτό..
Τόσο μοδάτη..


4η θέση με την PERISTERAMAX .. Από τα πιο ωραία κορίτσια όχι
μόνο της Ελλάδας αλλά και όλου του stardoll.. Την επισκέπτομαι καθημερινά, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα πώς μπορεί να είναι τόσο όμορφη.!



Φτάσαμε λοιπόν στην 3η θέση, στην οποία έχουμε την BeautifulAgnes2.. Ένα πολύ γλυκό κορίτσι και περίμενα να είναι στην σημερινή μου λίστα αφού είναι απλά καταπληκτική.. Δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψει κανείς.. Έχει υπέροχο στυλ και θα το δείτε και οι ίδιοι σε λίγο :)


Στην 2η θέση θα μπει η πανέμορφη 8eamartina.. Το όνομά της τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο.. χαχ, κάτι ήξερε όταν το έβαζε ;ρ γιατί πραγματικά είναι θεά..


Και στην 1η θέση θα βάλω την μαγευτική aliciaSilk.. Μόνο να δείτε το φόρεμά της και το πώς το έφτιαξε.. Έχει τόση φαντασία.. Που αυτό νομίζω της βγαίνει σε καλό!



Οι φωτογραφίες τους:
valiazzzsell
missfroso1996:
Anastasiarts:
margallo:
aliahok:
fanh90:
PERISTERAMAX:
ΒeautifulAgnes2:
8eamarina:
aliciaSilk:


Πιστεύετε πως κάποια άξιζε άλλη θέση ή δεν άξιζε καθόλου να μπει στην δεκάδα? Περιμένω τα σχόλιά σας:) Τα λέμε το επόμενο Σάββατο!
Φιλιά Μαρία|mariafunblack :*

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια γα το αρθρο! Πιστευω πως η wild_pucca θα μπορουσε να εχει μια καλη θεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειο αρθρο Μαρια!
    Συμφωνω με την αννυ αλλα θα ηθελα να δω στην δεκαδα την αγαπημενη μου και γνωστη σε ολους Bella5_5edward!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε ευχαριστώ πολύ μωρό μου που με έβαλες στην 10 σου, με τιμάς ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή