Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Michel Teló

Γεια σας και πάλι! :)

Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι το τραγούδι του Michel Teló, Ai se eu te pego, γίνεται όλο και πιο γνωστό ανά τον κόσμο, οπότε, αποφάσισα να ψάξω μερικά στοιχεία για τον καλλιτέχνη!


Το τραγούδι στο οποίο αναφέρομαι είναι αυτό:

και το χορευτικό του (για όποιον ενδιαφέρεται) αυτό:

Ο Michel Teló, λοιπόν, γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 1981 στην Βραζιλία. Είναι πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, στιχουργός, καθώς και χορευτής! Πριν να ασχοληθεί μόνος του με την καριέρα του, πέρασε από δύο συγκροτήματα. Ξέρει να παίζει κιθάρα, πιάνο, ακορντεόν και φυσαρμόνικα!

Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν εμφανιστεί να το χορεύουν όταν ετοιμάζονται στα αποδυτήρια ή όταν σκοράρουν!Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Neymar...απλά παρακολουθήστε παρακάτω και θα καταλάβετε:



επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα παρακάτω για να καταλάβετε τον πανικό που έχει δημιουργήσει αυτό το τραγούδι σε γήπεδα όλου του κόσμου:
και αν πιστεύετε ότι όλο αυτό είναι μακρυά από τη χώρα μας τότε ρίξτε μια ματιά στους παίκτες του Παναθηναϊκού:

Αν γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο θα θυμηθούμε και άλλα χορευτικά κομμάτια, που πλέον το μόνο που θυμόμαστε από αυτά είναι τα χορευτικά τους και όχι τους καλλιτέχνες...
όλοι ξέρουμε να χορεύουμε το γνωστό "macarena"..πόσοι όμως μπορούμε να θυμηθούμε τους "Los De Rio"? Νομίζετε ότι και αυτό το τραγούδι θα έχει την ίδια κατάληξη;
Περιμένω απαντήσεις!
Φιλιά,
Άννη!


2 σχόλια:

  1. το αρθρο σου ειναι τελειο (οπως όλα φυσικά ♥) όμως το τραγούδι είναι χάλια κατά την γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα...ουτε εμενα με τρελαινει αλλα οφειλω να γραφω για τα γουστα του κοσμου και οχι μονο τα δικα μου, αλλιως ολο το μπλογκ θα γεμιζε ροκ!

      Διαγραφή