Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Εβδομάδα 1η: Funky makeup

Καταρχήν καλημέρα/καλησπέρα, καληκάτι τέλος πάντων :Ρ Είμαι κι εγώ μία απ τις writers αυτού του blog, λέγομαι Αγάπη (o8dr στο Stardoll) κι είμαι 15 (με το νέο έτος τουλάχιστον ;p).

Μαζί θα δοκιμάζουμε νέα, πρωτότυπα μακιγιάζ, με χρώματα και άποψη, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς επίσης και ντυσίματα, είτε σαν σύνολο με το μακιγιάζ, είτε ανεξάρτητα. Συνήθως θα επιλέγω ρούχα απ' τις καινούριες συλλογές. Κάτι όμως που μ' ενδιαφέρει πολύ είναι οι τιμές. Σίγουρα 1 φορά το μήνα θα υπάρχει και το "outfit της οικονομίας", ένα σετ μόνο με starcoins.

Στο σημερινό άρθρο, θα φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο outfit "τρέλας" με ρούχα απ' τη νέα συλλογή evil panda, rio και όχι μόνο.

Καταρχήν η βάση του ντυσίματος είναι η εξής:



Αντικείμενα: Pink Plaid Tutu Dress, Yellow Plaid Tutu Skirt (x2), Green Apple shoulder purse, Fudge shoes, Alicia shoes.

Κοστίζει 28 stardollars και 130 starcoins, γεγονός που μπορεί να δεσμεύσει πολλούς είτε επειδή δεν είναι ss είτε επειδή η τιμή του δεν είναι και φτηνή. Μπορείτε όμως να ψάξετε στην αναζήτηση των ρούχων και να βρείτε κάτι παρεμφερές, όπως πολύχρωμα φουστάνια απ' το Wild Candy και φούστες λίγο απ' όλα τα μαγαζιά, με εξαίρεση φυσικά τα επώνυμα.

Φυσικά από μόνο του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν σετ. Μπορείτε να "βάλετε την οξεία σας" ανάλογα με το στυλ σας, πχ. για τους λάτρεις του πιο dark στυλ προτείνω ανεπιφύλακτα το Bow Cuffed Top απ'το Fallen Angel (10 sds) επάνω απ' το φόρεμα, συνδυάζοντάς το με μια μαύρη ζώνη για να καλυφθεί τελείως το ροζ από τη μέση και πάνω. Για πιο street look δοκιμάστε το Fallen Angel Top, ένα μαύρο κοντό μπλουζάκι που δείχνει σαν σκισμένο κάπως. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με χαροποιεί πολύ η τιμή του (=40 scs). Για πιο κοριτσίστικο outfit, δοκιμάστε την Pink Shimmery Cardigan από το pretty in pink, που βρίσκεται και σε έκπτωση αυτές τις μέρες.

Το μακιγιάζ του ίδιου ντυσίματος θα δημοσιευθεί στο επόμενο άρθρο μου, αμέσως μετά.


3 σχόλια:

  1. πολυ ωραιο το αρθρο σου αλλα να γραφεις και σε ποιο καταστημα μπορουμε να βρουμε τα ρουχα που προτεινεις. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λέω και στην αρχή και μετά συγκεκριμένα ποιο κομμάτι είναι. Τέλος πάντων θα το τονίσω ακόμα πιο πολύ την επόμενη φορά. Το φουστάνι και οι φούστες είναι απ' το Evil Panda και τα παπούτσια απ' το Fudge και νομίζω το Stardoll.

    ΑπάντησηΔιαγραφή